Det går bra nu...

Vi insåg precis att vi har ca ett dygns sömn att ta igen. Vi sover nämligen högst 6 timmar per natt, trots att vi har all tid i världen och inte har något jobb att gå upp till. Vi känner att tiden inte räcker till, det finns så mycket att göra som arbetslös i en lägenhet. Idag har vi nämligen putsat alla fönster (utanpå, innuti och imellan de två glasen)... Lagat mat, diskat, städat (som vi gör ca tre gånger om dagen, för att hålla vårt plastgolv skinande rent). Vi har även gjort efterrätt till en vana efter lunchen, vilket är helt fantastiskt (ännu en gång knackar pensionärslivet på). Nu väntar en kvarts vila i soffan för att sedan sätta på kaffet och tina några bullar till fikat, lagom till klockan slår tre.

MEN ni behöver inte oroa er för oss... Ikväll hittar vi tillbaka till vårat gamla, omogna jag och går på rockbar och dricker öl. Damn Delicious står på schemat, kan bli kul!

Kommentarer
Postat av: Melissa Lavali - Foto, ADD & Vikt

kikar in och önskar den en trevlig helg :)

Hoppas allt är bra denna soliga Fredag

2012-02-10 @ 14:40:49
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Modemix

Ingen aning om vart i Stockholm de ska öppna :) Förmodligen någonstans inne i stan, på biblioteksgatan kanske?

2012-02-10 @ 16:32:51
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: nikitaam

Finfin blogg :)

Nu har GO ATTENTIONs webshop "alla hjärtansdag" kampanj med hela 25 % på hela sortimentet. Kika in direkt hos dem www.goattention.se eller på min blogg www.nikitaam.devote.se kraaam

2012-02-10 @ 21:06:36
URL: http://goattention.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0