Fredag.

Igår var ingen av oss sugna på utgång, så vi bestämde oss för en hemmakväll istället! Celine kom på den briljanta idén att vi kunde skippa middag och köra direkt på ostbricka... Så fick det bli! Gott var det!

Dagens schema:
- Ta bilder på Jonathan
- Fika
- Färga hår
- Dricka vin

Med andra ord, en ganska lugn dag.

mobilbilder.


Vi var och bokade tatueringstid!

De senaste dagarna har vi ätit massa gott!

Jag har jobbat, Linn har varit sjuk så jag botade henne med thaisoppa. Nästan i alla fall....
Vi förfestade hos Celine och gick sedan till Debaser!

Veckan som gått.

Vi har haft fullt upp dem senaste dagarna här! Viktor Har varit på besök i några dagar och vi har hunnit med en del! B la utgång, parkhäng, shopping, brunch och mycket mer! Jag har även jobbat lite på O'Learys, vilket var väldigt kul! Idag står tvättning på schemat, och imorgon ska jag och min vapendragare iväg och jobba, torsdag=personalmöte och på fredag ska jag iväg och träffa mina barnvaktsbarn. En engelsktalande familj med tre pojkar på 2, 5 och 7! Ska bli kul!

Vattenpipa

Vi har länge funderat på att införskaffa oss en vattenpipa, då vi anser att det är trevligt att dra fram på förfester eller vid andra tillfällen. Så, vi åkte in till söder och köpte med en pipa hem, i svart, för att matcha inredningen. Väl utanför affären insåg vi att vi behövde tobak så vi traskade iväg mot första bästa tobaksaffär.... Vi fick veta att det nu mera är någon ny lag som gör det väldigt svårt att få tag på tobak i Sverige. P g a att det tydligen är fruktansvärt dyrt att köpa in, så dem flesta tobaksaffärerna har nu slutat sälja detta. Fan också, tänkte vi! Där var det kört....

Tills vi kom på att vi kan utnyttja Viktor... Han kommer nämligen hit imorgon kväll, så vi hoppas att han har köpt med sig ett lager tobak från vårat kära Falkenberg. Om inte annat får vi ha framme den som prydnad. Fungerar det med!


Torsdag

Idag fick vi finbesök utan Tove Holm! Vi spenderade sex timmar vid köksbordet och pratade om allt mellan himmel och jord. Precis så som en bra torsdagseftermiddag ska vara! Vår kära Tove hade även med sig finfina påskblommor som nu pryder vårat vita köksbord. Fint!

Bild på blommorna och kvällens måltid. Filodegspaj med spenat och fetaost, örtbröd och tomatsalsa med mycket, mycket vitlök.

Inlägg skrivet av Sofia.

Kjelles smakresa.

Såg precis sista avsnittet av Kjelles smakresa genom asien. Jag har missat föregående avsnitt, vilket jag precis insåg var väldigt synd för jäklar vilket mysigt program. Mysig är han, den där Kjelle! Carina Berg och Kjelle får gärna flytta in här hos oss. Carolina Gynning också, för omväxlings skull!

.

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Res till Kreta, här
ZARA

Imorgon ska jag åka in till stan och kolla in ZARA's barnavdelning. Ibland är det bra att vara liten!

Påskfirande hemma hos oss

Jag och Linn tog tag i påskfirandet och bjöd in våra kära Falkenbergare hem till oss! Vi skippade dock det typiska påskbordet och körde på annan plockmat. Jag behöver väl inte säga att vi hade en otroligt trevlig kväll? Avslutade på De Baser med lite dans och några sista öl innan vi begav oss hemåt igen. Bra Påsk!


Utgång.

Igår hade vi KUL! Riktigt, riktigt kul hade vi!
Idag är det mindre roligt. Det blir till att sova bort den här dagen...

Påsknaglar

Idag har vi målat påsknaglar...
Ikväll ska vi äta indiskt med Celine och gänget!

zucchinigratäng

Köttfärsgratäng med zucchini blev dagens måltid. Gott och jäkligt enkelt!

Måla påskägg

Idag har jag målat ägg!

Bör nämna att vi endast hade vit, svart och blå färg så jag fick göra det bästa av situationen... = rosa nagellack, lila markeringspenna och sedan doppa i socker. Blev helt okej ändå!

Inlägg skrivet av Sofia.

svart x2

Jag gjorde reafynd härom dagen. En svart mysig tjock hårig tröja, och en transparent glittrig svart cardigan. 200 riksdaler kostade det mig, perfekt!

Inlägg skrivet av Sofia.

Baka kakor

Idag kände vi att det var dags att se vad burken vi fick av Alicia innehöll, så vi satte igång och började baka kakor. Hacka nötter, röra ner ägg och smör för att sedan rulla och platta. In i ugnen - klart! Och gott blev det!

Inlägg skrivet av Sofia.

RSS 2.0